2009. május 20., szerda

4 nap

Sziasztok!

A Bocadillos egy friss, ropogos bagett hosszaban kette vagva, oliva olajjal megontozve, es kozte marhasonka. Isteni, foleg ha az ember ehes is hozza.

Ma 14 30-kor lealltam, lezuhanyoztam, most mos a mosogep, es irok Nektek. Puenta le Reina a telepules neve. A varost kesobb nezem meg, vacsora elott. A szaz km-em meg nincs meg, de holnap atlepem.

Minden jot az otthoniaknak, es az uton levoknek, az utra keszuloknek.

Olellek Benneteket.

8 megjegyzés:

  1. Halihó! Hát mi nem vacsorázunk bocadillost, be kell érnünk a stifolderes kenyérrel. Milyen az idő? A fiúk üdvözölnek, várják velünk együtt a következő kártyapartit!
    Minden jót!
    Halasiék

    VálaszTörlés
  2. Szióka!
    Örülünk, hogy jól vagy és minden rendben veled. Minden nap gondolunk Rád,hogy merre járhatsz!
    Vigyázz magadra várjuk az újabb élménybeszámolókat az útról!
    Kitartás!
    Réka&Péter

    VálaszTörlés
  3. Ma az en ismereteim es tapasztalataim szerint iszonyu meleg volt. Egy pihenonel eszmet csereltem egy spanyollal, hogy az ido nagyon "calor", mire O: "poko" vagyis csak kicsit. Fel kell keszulnom, hogy beljebb sokkal melegebb lesz. Arnyekot ma is alig kaptunk, egesz nap tuzo napon, bar most este, vacsora alatt hatalmas felhoszakadas volt, a semmibol.
    A mai vacsora, svedasztalos, salatak, tesztak, hal, birka, marha, fagylalt, vino tinto, egyszoval osztalyon feluli vacsora 10 Euroert.
    Holnapra van egz bagettem, es 1o dkg sajtom+viz+viz. Vizbol 3 liter is elfogz naponta. A kovetkezo kartyaparti nalunk lesz, es kemenceben sutunk csulkot. 38 nap es otthon is vagyok. Hipp-hopp. Mar csak 750 km van elottem. Be hapy.

    Jo ejszakat

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Most akkor már a sonkás szendvicsnek is más lesz a neve? Taníts!!! Hogy hívjuk holnaptól a csülkös bablevest és a túrós csuszát!
    Holnap mindenki vegyen magához reggel 8-kor egy pohár vizet a 100.km tiszteletére!(ez a szomszéddal együtt nehéz lesz, de érted mindent)

    Irigyelek! végre tiszta ruha.

    Szomi

    VálaszTörlés
  5. Kozben Donyeck-Bremen 1-1, csak, hogy lasd, este nem vagyok elzarva a vilagtol.
    Kerhetek en itt csulkos bablevest, de ugy neznenek ram, mint akre a patkoban, ha bocadillost ker. Nekem azert elmeny volt.

    VálaszTörlés
  6. Szia Karcsi ! Örök Vándor !
    Mint mindenki, én is irigyellek. Érzem az írásodban a szabadságot.
    Így jó, mind érezzük. Te meg haladsz !
    Teli rakom ékezetekkel a betűkét. Bocs!
    Tűzre, vízhólyagra vigyázz, jó egészséget és bort(vino tinto) kívánok !
    Péter

    VálaszTörlés
  7. Hát szó se róla,élni azért tudni kell!!!Kaja-kaja hátán!!!Nem hazudtolod meg magag!!!/Nagy ínyenc vagy!!!/
    Reggel 8-kor egy pohár vízzel én is beszálok a veled eggyütt érzők közé!/De most ezért meg iszok egy fröcssöt az egészségedre!/EGÉSZSÉGEDRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    További jó utat!

    VálaszTörlés
  8. 2-1 lett a sahtarnak.Vigyázz a sok kajával, mert aztán nem találkozol a csipőddel! Az Eto a kupadöntőn, itthon 1-0-ra kikapott. Pesten lesz a visszavágó.

    VálaszTörlés