2009. június 17., szerda

32. nap

Sziasztok!

Igy van ez, le es fel, mint az eletben. Elzarandokoltam ma Ribadiso-ig. Kisutott a nap, es ujra jo meleg van, szerencsere sok arnyekos szakasz van.

Ma nagy elmenyben volt reszem. Mato-Casanova-t elhagyva (ott aludtam az ejjel) elkezdodtek az eukaliptusz ligetek. Isteni illata van. lecserelte a korabbi belem ivodott szagokat. Semmi mas erdekes. Dombos videk, gazdag legelokkel, sok erdos ligettel. Kellemes. Meg az osveny burkolata is, ami sokhelyen nehezitette a haladast.

Most sorban allas folyik eppen az albergue elott. A konyvem szerint 62 agy van, es a kilencedik a hatizsakom a sorban. Egykor nyit a szallas a kiiras szerint.

Mennyit fogyhattam?

A sulyt ugy tudtam a vallamrol a csipomre terhelni, hogy a erosen meghuztam a hasamon a szijat. mar nem lehet rajta tobbet huzni, ugyhogy lassan azert kellene hizni, hogy legyen ami viszi a zsakot.

40 Km-en belul vagyok Santiagoig, Penteken biztosan ott leszek, es ez azert erdekes, mert a szuletesnapom.
Szombaton indulok Finis-terra-ba, azaz a vilag vegere. Ez meg vagy 90 km, gondolom keddre odacsoszogok, es szerda ejjelre ott keresek egy-vagy ket ejjelre szallast. Csutortokon vagy penteken visszabuszozok Santiagoba, es penteken repulok Barcelonaba, szobaton pedig veget er a nagy kaland, bar ugy gondolom, eltart majd meg egy darabig, amig feldolgozom magamban az elmult napokat.

Legyetek jok (ha tudtok)

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Izgalmas sorban hátizsákolások lehetnek az albergue előtt. Milyen alternatívák vannak, ha nem jut hely? Lehet tovább menni vagy befeküdni a buszmegállóba?
    Jó kis Zsu napot ültünk vasárnap. Talán még sört is hagytunk a hazaérkezésedre. Mivel tudjuk, hogy neked ez fontos, úgy 2000 ember fog fogadni a Faluház előtt:))

    VálaszTörlés
  2. Szia Karcsi, mint hű krónikásod felvezetném a térképre a 32. napot. Lehet, hogy rosszul figyelek, de nem találom a hely nevét ahol vagy.
    Mi is várunk a faluház előtt, benne leszünk a 2000-ben :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog születésnapot kedves Károly!!!
    Üdv: Judit

    VálaszTörlés