2009. június 19., péntek

33-34. nap

Sziasztok!

Zalan, bocsi Ribadiso Arzua elotti kicsi falucska, de nagyon hangulatos szallas volt, sokkal jobb mint a varosi szallasok.
A 33 nap Santa Ireneig mentem (Arca do Pino elotti falucska), gyakorlatilag egesz uton eukaliptusz ligetekben. Szedito illatukkal tele szivtam magam. A nap erdekessege, hogy hatalmas erofeszitessel 23 nap utan utolertek Csallokozi barataim, akikkel egyutt indultunk anno Pozsonybol, igy a tegnap este az elmult 23 nap atbeszelgetesevel telt. Erdekes egybeesesek voltak az en utam es az O utjukban.

A 34. -mai- nap Santiagoba valo beerkezessel telt eddig, mar innen irom e sorokat. Van szallasunk, tudtunk zuhanyozni, es majd ezutan indulunk a katedralishoz, illetve kivaltani a hivatalos elismero iratat zarandok miletunknek. Ezt kovetoen valoszinuleg megunnepeljuk a szulinapomat, es a megerkezest egyutt.
Este meg visszanezek, holnap pedig folytatom az utam. Addig meg az ahhoz szukseges terkepeket, es egyeb szallas infokat is be kell ma gyujtenem.

Olelek mindenkit, aki figyelemmel kiserte az utamat, biztatott es erot adott hozza.

9 megjegyzés:

  1. Karcsi, gratulálok a teljesítéshez, le a kalappal! Boldog szülinapot!

    VálaszTörlés
  2. Szia Karcsi!
    Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neked!
    Ez a születésnapod biztosan felejthetetlen lesz!
    Bár ma nem téged kéne köszönteni, mert neked ehhez a naphoz semmi közöd.... :)
    Várunk haza, hogy mesélj az élményekről, bár minden nap olvassuk a beszámolóidat!
    Vigyázz magadra!
    Puszi
    Réka és Péter

    VálaszTörlés
  3. Hola!
    NAGYON BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK!
    KIVANOM, HOGY ELETED EGYIK LEGSZEBB NAPJA LEGYEN!!!!

    VálaszTörlés
  4. Szia Karcsi!
    Isten éltessen születésnapodon!
    Már becsomagoltunk, egy óra múlva indulunk. Mire megjövünk, Te is itthon leszel, És megünnepeljük ezt a fantasztikus utat, melyet hihetetlen kitartással végigjártál. Nagyon büszkék vagyunk Rád!
    Halasiék

    VálaszTörlés
  5. Koszonom a jo kivansagokat!
    Edesanyam sirjahoz ma nem tudtam kimenni, ahogy szoktam, de ma tudtam gyertyat gyujtani a Monte de Gozon levo kapolnaban az emlekere. Igy unnepeltem.
    Kicsit megijjedtem ma delutan, hogy mi var ram a kovetkezo negy napban. Nagyobb tavolsagok, ismeretlen szintkulonbsegek, hol lesz bar-es hol nem? Vagyis hol tudok enni, es hol nem? Ezek most kerdesek, eddig volt egy itinerem, ami, kb 80 %-on ult, de most tenyleg csak a gondviseles kovetkezik. Ki fogom birni. Csallokozi barataim meseltek tegnap este, hogy ketszer is jartak ugy, hogy az Albergue "Complito" (Full), es akkor marad a csillagos ej. Ha tudott adni a hospitalero matracot adott, ha nem, akkor polifom. Igen, vagy tovabb lehet menni a kovetkezoig, de akkorra mar nagyon meggondolando akar 3-5 km is. Ilyen itt az elet, de csodalatos.

    Koszonom megegyszer a biztato szavakat, mihelyt tudok, ujra irok.

    Jo ejszakat, jo nyaralast, jokat fogunk beszelgetni otthon, es talan par jo kepet is sikerul haza vinnem.

    VálaszTörlés
  6. Hola!
    Erdekelne , hogy milyen napod volt a nagy nap, de tudom, hogy mennyire benne vagyunk az esemenyek forgatagaban. Egyszer talan erre is sor kerulhet.
    A parton remelem lesz idod ujra aterezni az elmult napjaid!

    VálaszTörlés
  7. Szia Karcsi!
    Boldog szülinapot igaz párnappal később de szívből kivánok minden jót neked. Ithon minden OK. Vigyázz magadra a hátralévő szakaszon is.
    ŰDV . Csaba.Erzsi.

    VálaszTörlés
  8. Károlyunk!
    " Boldog, boldog születésnapot
    Kívánjuk ,hogy legyen még
    sok ilyen szép napod!"
    Szerencsés hazaérkezést! !Ezt is kívánjuk,
    Lajos és Zsu

    VálaszTörlés